NMgroenontwerp

Studio NMgroenontwerp

tuinontwerp, beplantingsplannen en tuinadvies

Wat kan ik voor je doen?

Tuinontwerp

Als tuinontwerper vind ik het belangrijk om tuinen te ontwerpen die groen zijn en een mooi eigentijds ontwerp hebben. Dat jij geniet van je tuin, dat staat voor mij voorop. Door het aanplanten van prachtige bloemen en planten, door het creëren van gezellige zitplekken om te genieten en door het gebruik van mooie en kwalitatief goede materialen, ontwerp ik een tuin die aan alle wensen voldoet. Ik kijk hierbij naar de ligging van de tuin, naar zon/schaduw, windrichting, grondsoort, naar de zichtlijnen en looproutes, en kom dan tot een ontwerp met de beste mogelijkheden en op alle wensen afgestemd. Laat mij jou helpen je droomtuin te creëren!

Beplantingsplan

Ben je niet blij met de beplanting in je tuin, heeft je tuin niet de juiste sfeer of willen de planten niet goed groeien? Ik kan je helpen. Samen kijken we naar welke planten je leuk vindt en welke sfeer je graag terug wilt zien in je tuin. Wil je een meer natuurlijkere uitstraling of juist een meer moderne sfeer? Alles kan! Ik maak een beplantingsplan op maat met een plantenbestellijst waarmee je gemakkelijk alle planten bij een kweker kunt bestellen en aan de slag kunt gaan. Ook krijg je altijd verzorgingstips van mij zodat je lang kunt genieten van een mooie bloeiende border.

Tuinadvies

Een kort en snel advies nodig? Wat plant ik in de schaduw? Hoe krijg ik een lege hoek gezellig? Waar plaats ik een terras en hoe pak ik dit aan? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Je kan mij benaderen via telefoon, mail of ik kan bij je langskomen. Wel zo gezellig! Kan ik direct je tuin bekijken.

38

Nieuws

het laatste nieuws in de plantenwereld

over NMgroenontwerp

NMgroenontwerp is een tuinontwerpbureau dat ontwerpt vanuit een duurzame gedachte door gebruik te maken van gevarieerde plantensoorten die het natuurlijke karakter en de biodiversiteit van je tuin verhogen.

Portret Nina Mulder
Siergrassen in zonlicht